info@habaneraquartet.com

Muzika za proslave (kako do modernog korporativnog događaja)

Koliko puta vam se dogodilo da prisustvujete nekom korporativnom događaju, koji vam je veoma važan, a da ne možete da čujete sagovornika od preglasne muzike? Odgovor je – prečesto.

 

Prefinjena, a moderna muzika

Korporativni događaji se organizuju kako bi se ljudi iz istih ili različitih poslovnih sfera sastali, razmenili iskustva, porazgovarali o mogućim saradnjama, ali i kako bi se opustili i uživali u prijatnoj atmosferi. Složićete se da to nije lako ako vas ometa preglasna muzika.

Suptilnost zvuka koja je najpoželjnija u ovakvim prilikama najbolje se ogleda u tananim zvucima violine, odnosno gudačkih instrumenata. Gudački kvarteti su često najbolji izbor kada se radi o ovakvim događajima, kako zbog prefinjenosti kojoj doprinose, tako i zbog nenametljivosti prilikom razgovora.

 

U poslednje vreme postali su veoma popularni zbog svoje neupadljivosti, ali i zbog elegancije kojom odišu na svakom događaju. Bilo da sviraju klasičnu muziku, ili nove pop hitove, proslave sa gudačkim kvartetom se zaista izdvajaju. Možete čuti Rijanine pesme na milozvučnoj violini, ali i Metaliku koja zaista fantastično i originalno zvuči na violončelu. Muzičari koji stvaraju ove predivne melodije su školovani i veoma dobro poznaju senzibilitet ovakvih događaja.

 

Nenametljivo ali ostavlja utisak

Ono što je jedna od najvećih prednosti gudačkog kvarteta na bilo kom korporativnom događaju je ta što stil i eleganciju ne možete svuda dobiti. Dok slušate zvuke violina, viole i violončela, za trenutak ćete se prebaciti u drugu dimenziju. Osetićete se dobro, pozitivno, i pre svega, produhovljeno.

Sigurno ćete uhvatiti sebe kako se njišete u ritmu vanvremenskih numera, a takva atmosfera može opustiti vaše prijatelje i saradnike i dovesti do toga da se svi osećaju prijatno i rasterećeno, kao da su na nekoj privatnoj zabavi.

 

Žurka na Vašoj proslavi, što da ne?

Veoma popularan sastav u današnje vreme jeste i Habanera Electric, električni gudački kvartet sa bendom koji će osim sjajnog zvuka električnih instrumenata doneti i pravu atmosferu žurke na Vašoj proslavi jer izvode popularne hitove u ritmu za đuskanje što će se Vašim zvanicama sigurno dopasti i opustiti ih.

 

Ovakvi sastavi su tu da ulepšaju svaki korporativni događaj, kako muzikom koju izvode, tako i harizmom kojom plene. Opustite se i razgovarajte sa kolegama, ili potencijalnim saradnicima uz zvuke najlepših numera na svetu. Pozitivnost i stil koju će vam preneti svojim fantastičnim muziciranjem, dugo nećete moći da zaboravite.
Podeli post

Slični postovi

Kako da prvi ples ne bude noćna mora

Nikada nisam bila od onih devojaka koje žele venčanje iz bajke. Znate već kako to izgleda u filmovima? Mladoženja prezgodan, mlada prelepa, svi gledaju u njih i dive se njihovoj neodoljivoj lepoti i sreći. Ulaze na vrata, dimna zavesa oko njih, i počinje muzika… Oni plešu

Read More

4 prostora za venčanje na otvorenom

Evo već je mart, i ja naravno već uživam u razgovorima o prolećnim haljinama, aperolu u kafiću sa drugaricama, šetnji dorćolskim kejom, uživanju u toplom vremenu i temi venčanje na otvorenom. Jedva sam  čekala predivno vreme, i trenutke kako uživam napolju, u nekoj bašti. Kad

Read More