info@habaneraquartet.com

Gudački kvartet za venčanje

Jedan od najznačajnijih dana u životu dvoje zaljubljenih ljudi neretko bude dan kada izgovore sudbonosno DA, dan njihovog venčanja. Neki od mladenaca se za taj dan spremaju mesecima, a mozda čak i godinu dana unapred. Tada je sve važno i svaki minut tog značajnog događaja je isplaniran. Od dekoracije, preko torte pa sve do muzike… Ali ipak, nekako se uvek ispostavi da je ono što ostane u sećanju zapravo dobra žurka. Iz tog razloga, mladencima postaje sve važniji odabir muzike na njihovom venčanjuHabanera kvartet je imao tu privilegiju da uz mladence i zvanice proživi puno lepih i dirljivih momenata.

Najpre, gudački kvartet vrlo često bude poklon iznenadjenja jednom od partnera. Koji god žanr da je u odabiru, toplina zvuka gudačkih instrumenata budi posebna osećanja i vrlo često natera suze na oči.

Uvek je dirljivo kada mladoženja poželi da svoju dragu obraduje otpevavši joj njihovu omiljenu pesmu uz pratnju gudačkog kvarteta. Toplina u očima i „knedla u grlu“ govore u prilog tome.

 

Neretko se dešava da zahtev za izbor muzike dok zvanice pristižu bude upravo klasična muzika. To celoj manifestaciji daje svečaniju i prefinjeninu notu. Još ako su u odabiru programa Vivaldijeva godišnja doba, ugođaj je onda potpun.

Mozda bi se moglo reći da su gudači u izboru za prvi ples klasika. Ali klasika nikada nije prevaziđena, zapravo veoma često može biti baš „kec u rukavu“.

 

A kao naša preporuka za sve te fine svadbe kada je gudački kvartet u pitanju jeste muzička podloga za vreme fotografisanja. Dok gosti strpljivo čekaju svoj red da ovekoveče taj savršeni trenutak venčanja sa mladencima, uživaće uz tople i prijemčive zvuke gudačkih instrumenata prepoznavajući dobro poznate poprock i evergreen hitove

 

ELEKTRIČNI KVARTET ZA PROSLAVU VAŠEG VENČANJA!

Najnovije u našoj ponudi Habanera Electric kvartet će svakoj Vašoj proslavi dati unikatan pečat!

Nije Vam dovoljan samo bend koji svira celu svadbu, angažujte ovaj kvartet koji nastupa sa bendom i ovaj efektan nastup nikoga neće ostaviti ravnodušnim! Sve informacije o nama saznajte ovde.

 

Podeli post

Slični postovi

Kako da prvi ples ne bude noćna mora

Nikada nisam bila od onih devojaka koje žele venčanje iz bajke. Znate već kako to izgleda u filmovima? Mladoženja prezgodan, mlada prelepa, svi gledaju u njih i dive se njihovoj neodoljivoj lepoti i sreći. Ulaze na vrata, dimna zavesa oko njih, i počinje muzika… Oni plešu

Read More

4 prostora za venčanje na otvorenom

Evo već je mart, i ja naravno već uživam u razgovorima o prolećnim haljinama, aperolu u kafiću sa drugaricama, šetnji dorćolskim kejom, uživanju u toplom vremenu i temi venčanje na otvorenom. Jedva sam  čekala predivno vreme, i trenutke kako uživam napolju, u nekoj bašti. Kad

Read More