info@habaneraquartet.com

Najlepše pesme za ulazak mladenaca

Pesme za ulazak mladenaca

Nisam bila na mnogo svadbi i venčanja u životu, ali znam da sam zapamtila one koje su bile originalne u svakom smislu te reči. Na primer, kada izaberu muziku, ili neki sastav koji je potpuno nesvakidašnji i onda oduševe sve prisutne.

Naravno, postoje i oni mladenci koji ne žele da rizikuju sa odabirom “dodataka” svadbi, pa se odlučuju za neke klasičnije varijante.

Kad pomislim na mladence, uvek mi prvo padne na pamet kako će izgledati njihov ulazak u salu ili prostor gde se slavlje održava i koje će pesme za ulazak mladenaca izabrati. Da se ja pitam (a možda ću se pitati jednog dana), ja bih napravila pravu žurku na ulasku. Pustila bih neku disko muziku, da đuskaju svi, a i mi 🙂

Za ove ostale (manje ekcentrične) imam nekoliko predloga za numeru pri ulasku mladenaca:

Muzika iz filma “Brave heart”

Mel Gibson je zaista briljirao u ovom filmu, pa i ne čudi da je muzika iz njega fantastična. Za sve mladence koji bi ponosno da uđu kroz vrata braka, ovo je idealna pesma za njih koju izvodi gudački kvartet.

Pahelbel “Kanon”

Nešto što je već postalo “must” kada se radi o svadbama.

Svadbeni marš

Muzika iz romantičnih filmova se veoma često koristi na venčanjima, što za prvi ples, što za prijem gostiju. Meni se jako dopada kada mladenci plešu uz filmsku numeru, jer onda mogu i da spreme originalnu koreografiju uz to. Njihov ples će sigurno ostati zapamćen.

 

“All of me” John Legend

Svakako numera koja je pomerila granice u svečanostima bilo kog tipa. Svaka interpretacija ove pesme ostavlja bez daha i najveće mrgude.

 

“We found love” Rihanna

Jedna od pesama koje pripadaju modernoj pop kulturi, pa sam sigurna da je biraju mladenci koji vole da se razlikuju i izdvajaju iz kalupa. Poslušajte kako zvuči kada je svira gudački kvartet Habanera. 

 

“Ajde Jano” ili “Lane moje”

Ovakve numere pokazuju koliko mladenci vole domaću muziku. Ovo je sjajan način da ulazak zvuči i izgleda vanredno lepo i neobično.

 

“More than words” Extreme

Obožavam ovu pesmu! Kad god je čujem negde, zamišljam kako se njišem sa svojim mladoženjom dok ulazimo, a svi naši prijatelji i porodica nas posmatraju sa suzama radosnicama u oku 😀Kada je su pesme za ulazak mladenaca u pitanju, ovo je sjajan izbor!

“Rest of my life” i “Marry you” Bruno Mars

Ah, taj Bruno i njegov baršunasti glas! Zatreperim od same pomisli da čujem ove pesme dok ulaze mladenci. Divne, pozitivne i ljubavne pesme idealne za ulazak mladenaca. 

 

“Happy” Pharrell Williams

Šta reći o ovoj pesmi?! Jednostavno – Happy. Tera nas na smeh, osmeh i pozitivnu energiju. Sjajan izbor kao poruka gostima prilikom ulaska u salu.

 

 

„La La Land“ Soundtrack

Jedna od poslednjih koje su se pojavile na spiskovima mladenaca za prvi ples. Za sve ljubitelje mjuzikla, ovo je jedna bajkovita i lepa kompozicija od koje ćete se osećati, ni manje ni više, nego kao u filmu.

 

Numere za ulazak mladenaca bi trebalo da budu zabavne, romantične i da ostave utisak. Svakako će najjači utisak ostaviti ljubav i energija mladenaca, a dobra pesma je tu samo da pojača emocije.

 

ELEKTRIČNI KVARTET ZA PROSLAVU VAŠEG VENČANJA!

Najnovije u našoj ponudi Habanera Electric kvartet će svakoj Vašoj proslavi dati unikatan pečat!

Nije Vam dovoljan samo bend koji svira celu svadbu, angažujte ovaj kvartet koji nastupa sa bendom i ovaj efektan nastup nikoga neće ostaviti ravnodušnim! Sve informacije o nama saznajte ovde.

Podeli post

Slični postovi

Prvi ples

Kako da prvi ples ne bude noćna mora

Nikada nisam bila od onih devojaka koje žele venčanje iz bajke. Znate već kako to izgleda u filmovima? Mladoženja prezgodan, mlada prelepa, svi gledaju u njih i dive se njihovoj neodoljivoj lepoti i sreći. Ulaze na vrata, dimna zavesa oko njih, i počinje muzika… Oni plešu

Read More
Venčanje na otvorenom

4 prostora za venčanje na otvorenom

Evo već je mart, i ja naravno već uživam u razgovorima o prolećnim haljinama, aperolu u kafiću sa drugaricama, šetnji dorćolskim kejom, uživanju u toplom vremenu i temi venčanje na otvorenom. Jedva sam  čekala predivno vreme, i trenutke kako uživam napolju, u nekoj bašti. Kad

Read More