info@habaneraquartet.com

7 najlepših restorana za svadbu u Beogradu gde se i poznati venčavaju

Znam da je sigurno jedan od najvećih izazova pronaći idealan prostor za vaš najvažniji dan. Dame već imaju koncept u glavi, a neke od nas su sanjale o savršenoj ceremoniji od detinjstva 🙂

Ono što bi vam eventualno olakšalo potragu je prepuštanje celokupne organizacije ljudima koji se bave isključivo time. Međutim, ono za šta biste ostali uskraćeni je to uzbuđenje kada prvi put uđete u tu savršenu prostoriju.

 

1. Topčiderac

Za sve mlade parove koji žele da se venčaju kao u bajci, predlažem restoran Topčiderac. Ono što karakteriše ovaj restoran je svakako luksuzni enterijer i romantična atmosfera koja doprinosi osećaju iz bajke. Još ako se uz to doda kombinacija čela i gitare pri ulasku zvanica, doživljaj postaje potpun.

 

2. Restoran Stadion

Jedan od sigurno najpopularnijih restorana u poslednje vreme je restoran na vrhu tržnog centra Stadion. Uz moderno osvetljenje, prelep enterijer i dovoljno veliki prostor da mogu svi vaši dragi ljudi da stanu, Stadion se izdvojio kod novopečenih mladenaca. Mi smo tamo nastupale više puta i iskustvo je uvek odlično!

3. Hyatt

Kao neko ko voli prostor i komfor, zaista mi se svideo Hyatt kao mesto za venčanje. Lokacija, parking i usluga su tri stvari zbog koje bih preporučiila ovo mesto za vaš najlepši dan. Zamislite sebe u toaleti ili odelu kako plešete na podijumu pod reflektorima. Zaista divna slika.

Habanera-kvartet - Hyatt regency

4. Hilton

Ako želite moderan enterijer i klasu, mislim da bi najbolja preporuka bila sala u hotelu Hilton. Poznati lanac hotela se pobrinuo da sve bude potaman. Sjajno osvetljenje, enterijer i veličina sale su idealne za veće svadbe. Može vam svirati bend koji izaberete, a bilo koju muziku da odaberete, sigurno ćete se osećati odlično u ovom ambijentu. Takođe, njihova bašta je jedna od lepših i poznatijih. Zamislite kako bi se sjajno uklopila solo harfa koja dočekuje zvanice?

5. Love House Event Hall

Ovaj prostor jedinstvenog enterijera i velikog kapaciteta gostiju (do 400 zvanica) ima i veoma raznovrstan izbor menija koji možete prilagoditi i veganima, vegetarijancima kao i različitim religijskim ubeđenjima. Ostavlja Vam prostor da ga i dekorišete po sopstvenoj želji i učinite još lepšim, a ja odmah zamišljam kako bi veličanstveno izgledala kombinacije harfe i čela dok dočekujete Vaše zvanice u ovom divnom ambijentu.

6. Azzaro Gardoš

Zemun je uvek izvlačio iz mene ono najbolje, a takav je i Azzaro Gardoš. Ukoliko volite spoj tradicije, umetničkog i modernog dizajna. Pogled na reku je zaista sjajan, a uz neku divnu muziku gudačkog kvarteta će samo dobiti ekskluzivnu notu.

 

7. Akacia Open concept

Pravi prostor za vašu svadbu ako ste ljubitelji prirode. Smešten je u šumskoj idili, sa stazama i platoima okruženim gustim stablima bagrema. Zvuči divno? I jeste. U svetu zagađenosti, izduvnih gasova, betona i ulica, ovaj prostor je zaista pravo osveženje.

Da sumiram: Najlepši prostor je onaj gde se najbolje osećate. Gde možete da se opustite i uživate sa vašom idealnom osobom. Moj savet je da izaberete onaj restoran koji će biti idealan i po svemu odgovarati baš vama. Uz savršen odabir muzike, vaše venčanje nećete pamtiti samo vi, već svi vaši cenjeni gosti.

 

Podeli post

Slični postovi

Prvi ples

Kako da prvi ples ne bude noćna mora

Nikada nisam bila od onih devojaka koje žele venčanje iz bajke. Znate već kako to izgleda u filmovima? Mladoženja prezgodan, mlada prelepa, svi gledaju u njih i dive se njihovoj neodoljivoj lepoti i sreći. Ulaze na vrata, dimna zavesa oko njih, i počinje muzika… Oni plešu

Read More
Venčanje na otvorenom

4 prostora za venčanje na otvorenom

Evo već je mart, i ja naravno već uživam u razgovorima o prolećnim haljinama, aperolu u kafiću sa drugaricama, šetnji dorćolskim kejom, uživanju u toplom vremenu i temi venčanje na otvorenom. Jedva sam  čekala predivno vreme, i trenutke kako uživam napolju, u nekoj bašti. Kad

Read More