info@habaneraquartet.com

Stop Shop u Square Nine hotelu

Ukoliko organizujete proslavu i promociju Vaše firmekompanije ili ste jednostavno agencija unajmljena da dogadjaj osmisli, imamo recept za Vas – prostor modernog hotelagudački kvartet koji će dočekati Vaše zvanice, poznato lice popularne voditeljke da goste sprovede kroz Vašu zamisao i kao višnja na torti – najpopularniji pevač na našim prostorima.

 

Na jednom upravo takvom događaju je naš, Habanera kvartet imao čast da nastupi. U pitanju je bio događaj IMMOFINANZ grupe, a kao predstavljanje Stop Shop ritejl parkova koje su već otvorili i objekata na novim lokacijama u Srbiji čija će izgradnja uskoro početi.

 

Nastup velike zvezde, Željka Joksimovića koji je izvodio svoje najveće hitove u unplugged verziji je bio propraćen velikim aplauzom.

 

 

Nastup velike zvezde, Željka Joksimovića koji je izvodio svoje najveće hitove u unplugged verziji je bio propraćen velikim aplauzom.

 

Ovo sjajno veče i događaj smo zatvorile instrumentalnim verzijama svetskih hitova u aranžmanima po kojima smo prepoznatljive.

 

 

 

Podeli post

Slični postovi

Prvi ples

Kako da prvi ples ne bude noćna mora

Nikada nisam bila od onih devojaka koje žele venčanje iz bajke. Znate već kako to izgleda u filmovima? Mladoženja prezgodan, mlada prelepa, svi gledaju u njih i dive se njihovoj neodoljivoj lepoti i sreći. Ulaze na vrata, dimna zavesa oko njih, i počinje muzika… Oni plešu

Read More
Venčanje na otvorenom

4 prostora za venčanje na otvorenom

Evo već je mart, i ja naravno već uživam u razgovorima o prolećnim haljinama, aperolu u kafiću sa drugaricama, šetnji dorćolskim kejom, uživanju u toplom vremenu i temi venčanje na otvorenom. Jedva sam  čekala predivno vreme, i trenutke kako uživam napolju, u nekoj bašti. Kad

Read More