info@habaneraquartet.com

Stadion Shopping Center i Habanera kvartet

Ti si posebna. Zato što si nežna poput latice, a jaka kao stena. Zato što si mudra mama i slatko naivna devojka svom mužu. Zbog tvoje neodoljive potrebe da uvek budeš u pravu i zbog toga što nerado priznaš kada nisi. Zato što potpuno nadljudski uspevaš da barataš sa svim dnevnim obavezama, poslom i decom. Zato što čak i tada stižeš da popraviš šminku i obuješ visoke potpetice. Zato što si Žena!

 

Upravo ovim povodom je Stadion Shopping Center organizovao niz događaja od 6-og do 8-og marta – kako bi pomogao damama, olakšao im svakodnevnicu, kako bi dobile mnoštvo besplatnih saveta, a na kraju ih i zabavio muzikom i smehom. Kao i uostalom sve posetioce ovog tržnog centra. Kutak za lepotu ( Ti si prelepa ), kreativni kutak ( Ti si drugačija ), zdravstveni kutak ( Ti si najvažnija ) i motivacioni kutak ( Ti menjaš svet ), ženama na dar.

 

Naš kvartet je imao tu čast da bude deo ove divne manifestacije u više segmenata. Najpre je naša draga čelistkinja Milica Grujić učestvovala na panelu pod nazivom “ Žene i motivacija“ zajedno sa Vesnom Danilovac, lekarom i profesionalnim koučem, Danijelom Babović i Katarinom Manovski, alpinistkinjama i Mirjanom Milićević Tikvarević iz Holističkog centra Polje. Na ovom ženskom druženju, Milica je govorila o počecima kvarteta Habanera, njenom verom u taj mali „biznis“ i balansiranju između privatnog i poslovnog života. Složićete se da je to jedna od najtežih stavki u životu svake žene.  Fokusirati se na cilj. Imati viziju kako Vaš život treba da izgleda u dugoročnom periodu, i imati plan kako do toga doći sitnim koracima“ , rekla je ovom prilikom naša Milica.

 

Na Dan žena8-og martakvartet Habanera je imao zadovoljstvo da nastupi i izvede najpopularnije numere sa repertoara. Uživale smo u izvođenju kompozicija Doris DayJamesa Browna, Darka Rundeka kao i tema iz poznatih filmskih ostvarenja. U izvođenju pesme „Hit The Road Jack„, pridružio nam se sjajni Inspektor Blaža koji je tog dana bio zadužen za vođenje programa i komunikaciju sa publikom na samo njemu svojstven, beskrajno duhoviti način.

 

Ne možemo slaviti Dan žena svaki dan. Život se nastavlja, a sa njim i svi slatki i manje slatki problemi. Ono što možemo da uradimo jeste da verujemo u slobodu koju imamo, i sa tom slobodom, mogućnost da zaista menjamo svet. Do sledećeg dana žena, napravimo još malih koraka za nas, kao individue, a velikih za sve žene ovog sveta.

Vaš kvartet Habanera

 

Podeli post

Slični postovi

Prvi ples

Kako da prvi ples ne bude noćna mora

Nikada nisam bila od onih devojaka koje žele venčanje iz bajke. Znate već kako to izgleda u filmovima? Mladoženja prezgodan, mlada prelepa, svi gledaju u njih i dive se njihovoj neodoljivoj lepoti i sreći. Ulaze na vrata, dimna zavesa oko njih, i počinje muzika… Oni plešu

Read More
Venčanje na otvorenom

4 prostora za venčanje na otvorenom

Evo već je mart, i ja naravno već uživam u razgovorima o prolećnim haljinama, aperolu u kafiću sa drugaricama, šetnji dorćolskim kejom, uživanju u toplom vremenu i temi venčanje na otvorenom. Jedva sam  čekala predivno vreme, i trenutke kako uživam napolju, u nekoj bašti. Kad

Read More