info@habaneraquartet.com

10 najboljih prostora u Beogradu za korporativne proslave

Korporativne proslave

„Svetu se ne može ugoditi“, glasi poznata izreka iz jedne srpske bajke. Da li je uvek tako, i da li možemo baš svakom pojedincu da ugodimo? Odmah ću vam reći. Naravno da ne, to je nemoguće. Ali uvek možemo da se potrudimo i damo sve od sebe.

Imam ovih dana jedan zadatak. Potrebno je da pronađem nekoliko sjajnih mesta za korporativne proslave koja ispunjavaju moje visoke standarde.

Nekoliko njih mi odmah pada na pamet, jer su ta mesta trenutno veoma popularna, ali ima toliko fenomenalnih prostora, i zaista je vreme da ih i široke narodne mase upoznaju.

Karbon State

Moderan multifunkcionalni prostor nadomak centra grada, Karbon je idealan za sve vrste manifestacija i događaja. Ovaj prostor može odlično da posluži ako organizujete večeru za klijente ili za korporativnu proslavu sa mnoooogo zaposlenih. Ovde lako možete i zamisliti neku električni kvartet kako svira neki od modernih hitova.

Korporativne proslave Beograd (koje su upriličile slavlje muzikom Habanere)

Habanera Electric je sastav koji je za dve godine uspeo da postavi ime na domaćoj i inostranoj sceni. Ove energične devojke dobijaju pozive za svaku važnu korporativnu proslavu, za svako bitno događanje u gradu i u zemlji. Na primer, svirale su na Sajmu turizma ove godine, a poziv su dobile od Turističke organizacije grada Budva. Takođe, svirale su i za kompaniju KWS Srbija, kao i za GO TO Travel, Gebruder Weiss kompaniju, i još mnoge druge. Habanere su prepoznatljive kao sjajan sastav za korporativne proslave, jer posle njihovog nastupa niko ne ostaje ravnodušan.

Promenada, modernog enterijera, sa fantastičnim pogledom na reku i najlepšim zalaskom sunca u gradu, ima veliki potencijal da bude jedan od najlepših prostora za korporativne proslave, a i ostale događaje.

Ta reka je fantastična jer imate osećaj da niste u Beogradu. Još kad zasvira gudački kvartet pri dolasku zaposlenih, pa svi padaju u nesvest od glamura i romantike.

Internacionalna karijera

Pored toga što su sjajne na korporativnim proslavama, Habanera Electric kvartet je za samo dve godine postojanja, uspeo da se pozicionira i u inostranstvu i ostvari internacionalnu karijeru. Njihovi efektni i nesvakidašnji nastupi prepričavaju se širom Monaka, Italije, Slovenije, Francuske, Hrvatske, Crne Gore i Srbije.

„Imale smo cilj da na naše tržište donesemo drugačiji zvuk i efekat. Želele smo da nastupamo na festivalima, održimo koncerte na koje ljudi možda nisu navikli, ali na njih svakako reaguju fantastično i ostavimo pečat stila, modernih trendova i neprevaziđenog zvuka gudačkih instrumenata, samo, ovaj put uključenih u struju“, rekle su devojke iz Habanera Electric kvarteta.

Ako ne možete da se odlučite koga ćete izabrati da vam svira na korporativnoj proslavi, ne mučite se više. Habanera Electric je najbolji izbor za vas. Ukoliko želite da se vidite i dogovorite sa devojkama, možete ih kontaktirati i pitati sve što vas zanima. Potrudiće se da izađu u susret svim vašim zahtevima, a na njihovoj stranici na YouTube-u možete pogledati i poslušati ovaj spektakl.

Podeli post

Slični postovi

Prvi ples

Kako da prvi ples ne bude noćna mora

Nikada nisam bila od onih devojaka koje žele venčanje iz bajke. Znate već kako to izgleda u filmovima? Mladoženja prezgodan, mlada prelepa, svi gledaju u njih i dive se njihovoj neodoljivoj lepoti i sreći. Ulaze na vrata, dimna zavesa oko njih, i počinje muzika… Oni plešu

Read More
Venčanje na otvorenom

4 prostora za venčanje na otvorenom

Evo već je mart, i ja naravno već uživam u razgovorima o prolećnim haljinama, aperolu u kafiću sa drugaricama, šetnji dorćolskim kejom, uživanju u toplom vremenu i temi venčanje na otvorenom. Jedva sam  čekala predivno vreme, i trenutke kako uživam napolju, u nekoj bašti. Kad

Read More