Stop Shop u Square Nine hotelu

Gudacki kvartet, Event, Proslava, Promocija, Square Nine Hotel, Dogadjaj

Ukoliko organizujete proslavupromociju Vaše firme, kompanije ili ste jednostavno agencija unajmljena da dogadjaj osmisli, imamo recept za Vas – prostor modernog hotela, gudački kvartet koji će dočekati Vaše zvanice, poznato lice popularne voditeljke da goste sprovede kroz Vašu zamisao i kao višnja na torti – najpopularniji pevač na našim prostorima.

Proslava, Square Nine hotel Beograd, Immofinanz, Event

Na jednom upravo takvom događaju je naš, Habanera kvartet imao čast da nastupi. U pitanju je bio događaj IMMOFINANZ grupe, a kao predstavljanje Stop Shop ritejl parkova koje su već otvorili i objekata na novim lokacijama u Srbiji čija će izgradnja uskoro početi.

Proslava, Immofinanz, Square Nine hotel, Beograd, Gudacki kvartet

Nakon uvodnog dela programa koji smo imale zadovoljstvo da otvorimo, šarmantna voditeljka Jovana Joksimović je predstavila oficijalni deo programa kroz 3D prezentaciju Stop Shop parkova.

Zeljko Joksimovic, Jovana Joksimovic, Stop Shop Event

Nastup velike zvezde, Željka Joksimovića koji je izvodio svoje najveće hitove u unplugged verziji je bio propraćen velikim aplauzom.

Zeljko Joksimovic, Stop Shop, Square Nine hotel Beograd,

Ovo sjajno veče i događaj smo zatvorile instrumentalnim verzijama svetskih hitova u aranžmanima po kojima smo prepoznatljive.