Stadion Shopping Center i Habanera kvartet

Proslava 8-og marta, TC Stadion

Ti si posebna. Zato što si nežna poput latice, a jaka kao stena. Zato što si mudra mama i slatko naivna devojka svom mužu. Zbog tvoje neodoljive potrebe da uvek budeš u pravu i zbog toga što nerado priznaš kada nisi. Zato što potpuno nadljudski uspevaš da barataš sa svim dnevnim obavezama, poslom i decom. Zato što čak i tada stižeš da popraviš šminku i obuješ visoke potpetice. Zato što si Žena!

Kvartet, Gudacki kvartet, Stadion, Beograd, Violina

Upravo ovim povodom je Stadion Shopping Center organizovao niz događaja od 6-og do 8-og marta – kako bi pomogao damama, olakšao im svakodnevnicu, kako bi dobile mnoštvo besplatnih saveta, a na kraju ih i zabavio muzikom i smehom. Kao i uostalom sve posetioce ovog tržnog centra. Kutak za lepotu ( Ti si prelepa ), kreativni kutak ( Ti si drugačija ), zdravstveni kutak ( Ti si najvažnija ) i motivacioni kutak ( Ti menjaš svet ), ženama na dar.

Naš kvartet je imao tu čast da bude deo ove divne manifestacije u više segmenata. Najpre je naša draga čelistkinja Milica Grujić učestvovala na panelu pod nazivom “ Žene i motivacija“ zajedno sa Vesnom Danilovac, lekarom i profesionalnim koučem, Danijelom Babović i Katarinom Manovski, alpinistkinjama i Mirjanom Milićević Tikvarević iz Holističkog centra Polje. Na ovom ženskom druženju, Milica je govorila o počecima kvarteta Habanera, njenom verom u taj mali „biznis“ i balansiranju između privatnog i poslovnog života. Složićete se da je to jedna od najtežih stavki u životu svake žene. Fokusirati se na cilj. Imati viziju kako Vaš život treba da izgleda u dugoročnom periodu, i imati plan kako do toga doći sitnim koracima“ , rekla je ovom prilikom naša Milica.

TC Stadion, Beograd, Gudacki kvartet, 8. mart

Habanera kvartet, Gudacki kvartet, Uspesne zene

Na Dan žena, 8-og marta, kvartet Habanera je imao zadovoljstvo da nastupi i izvede najpopularnije numere sa repertoara. Uživale smo u izvođenju kompozicija Doris Day, Jamesa Browna, Darka Rundeka kao i tema iz poznatih filmskih ostvarenja. U izvođenju pesme „Hit The Road Jack„, pridružio nam se sjajni Inspektor Blaža koji je tog dana bio zadužen za vođenje programa i komunikaciju sa publikom na samo njemu svojstven, beskrajno duhoviti način.

Inspektor Blaza, TC Stadion, Gudacki kvartet

Ne možemo slaviti Dan žena svaki dan. Život se nastavlja, a sa njim i svi slatki i manje slatki problemi. Ono što možemo da uradimo jeste da verujemo u slobodu koju imamo, i sa tom slobodom, mogućnost da zaista menjamo svet. Do sledećeg dana žena, napravimo još malih koraka za nas, kao individue, a velikih za sve žene ovog sveta.

Vaš kvartet Habanera

Shopping Center Stadion, Dan zena, Gudacki kvartet