Revija poznatih dama u venčanicama

Sajam venčanja

Dobrodošli na rekapitulaciju 16 – og  Sajma venčanja u raskošnom prostoru hotela Hyatt Regency u Beogradu! Pozivnice za venčanje? Spremno! Dekoracija prostora? Svake godine sve inovativnija. Burme? Najtraženije su one od belog zlata. Fotograf? Nikad ne ide sam, video snimak je podjednako važan. Gudački kvartet za doček zvanica? Tu je! Pop, Rock, Svadbeni marš – šta god zamislite! Ne zaboravite ukrase za svatove, tortu, bend, limuzinu, odelo za maladoženju… Ah! Ali sigurno niste prevideli venčanicu! A na ovom, 16 – om Sajmu venčanja, u organizaciji Magazina „Venčanje“, mogli ste da izaberete onu koju je nosila baš Vaša omiljena, poznata dama.

Sajam vencanja, Tamara Nikolic Karic, Revija poznatih dama, 16. Sajam vencanja

Dok je publiku kroz uvod vodila sjajna Marina Kotevski, mi smo se pripremale za naš nastup na ovom zanimljivom događaju. Za ovu priliku smo, u dogovoru sa organizatorima, izabrale modernije popularne numere, bržih ritmova, koje su pomagale damama da lagano klize niz crveni tepih. Bez pulteva, nota i nepotrebnih pauza za okretanje strana – ovo je ipak revija, a manekenkama treba kontinuitet.

Marina Kotevski, Marija Egelja, Sajam vencanja, Revija poznatih dama

Neke od poznatih dama su bile : Milica Dabović, Nikolina Kovač, Tamara Nikolić Karić, Katarina Sotirović, Marija Petronijević, Božica Velousis, Suzana Mančić i mnoge druge. Dame su bile potpomognute prelepim devojčicama u malenim venčanicama, jednom mirnom bebom obučenom baš za svečan čin venčanja i nekoliko poznatih muškaraca u odelima – Bojan Marović, Nemanja Velikić, Dušan Kaličanin. Treba napomenuti da su javne ličnosti nosile venčanice i svečana odela najpoznatijih svetskih i domaćih brendova i kreatora što je ovu manifestaciju činilo još ekskluzivnijom.

Naš utisak je da je još jednom potvrđeno koliko je muzika gudačkog kvarteta raznolika i svakoj svrsi prilagodljiva. Modelima smo dale neophodan ritam numerama Lady Gage, Rihanne, Michaela Jacksona, Adele, Pharella Williamsa… a zvanicama zabavan program kako za oči, tako i uši. Negde smo u pozadini čule glasove koji pevuše čuvenu “ Hit the road Jack„…

Milica Dabovic, Gudacki kvartet Habanera, Srbija, Sajam vencanja 2017.

Sajam vencanja, Milica Dabovic, Bojan Marovic, Kvartet Habanera, Hotel Hyatt

Iako su neke od nas već iskusile čar venčanja, i ponele te vanvremenske haljine nazvane Venčanica, sve smo podjednako uživale zamišljajući sebe u baš tim kreacijama. Hvala organizatorima i Marini Kotevski na ukazanom poverenju, bila nam je čast da upriličimo ovako lep i već tradicionalan događaj.

 

Kvartet Habanera, Sajam vencnja, Revija vencanica, Kvartet za vencanje, Kvartet za svadbu, Muzika za vencanja