Praznici nam stižu!

Da li ste i Vi neko koga obraduje prva Novogodišnja jelka koju vidite okićenu? Kada Vas pri ulasku u prodavnicu koju svakodnevno posećujete jednog jutra, iznenada dočeka lutka Deda Mraza u prirodnoj veličini koji Vas podseti na detinjstvo? Zvuk božićnih i novogodišnjih pesama u raznim prilikama? Onda ste podjednako veseljak, praznični tip i dete u duši kao i svaka od nas! I uživajte u tome kao što radimo mi, jer nema lepšeg meseca od decembra.

Kada na svu tu čaroliju dodamo i činjenicu da je decembar vreme veselja i proslava, onda se dobija poseban entuzijazam za kupovinu novih svečanih haljina, cipela na štiklu sa šljokicama i spremni ste za ispijanje šampanjca pored jelke i uz dobro društvo. Čekajte, a da li ste za Vašu proslavu pripremili adekvatnu muzičku podlogu? Bez toga nema prave atmosfere niti onog prazničnog žara koji je najvažniji.

Uzmite u obzir da je, ukoliko organizujete koktel Vaše firme ili kompanije povodom praznika, najbolji izbor da imate finu, elegantnu muziku uz koju će Vaše zvanice moći nesmetano da razgovaraju, a da im pažnju ponekad privuku prepoznatljive melodije evergreen hitova, pop – a ili strane rok muzike. Naš kvartet je imao to zadovoljstvo da nastupi na mnogobrojnim svečanostima koje su organizovane ovim povodom i naše iskustvo govori da zvanice posebno uživaju da čuju i Božićne pesme u aranžmanu za gudački kvartet koje smo za ovu priliku, prethodnih godina obradile.

dogadjaji, muzika za proslave, events

Takođe, pored zanimljivog repertoara, sigurno će Vam biti važno da se muzika i vizuelno uklapa uz prostor koji ste odabrali za ovakvu svečanost : da li ste odlučili da Vaša jelka bude samo u dve boje, npr zlatnoj i kraljevsko plavoj? Tako će i naš kvartet izgledati. Da li ste možda zamislili da sve bude u crvenim tonovima, baš kao što i dolikuje jednoj prazničnoj manifestaciji? Crvena je i naša omiljena boja koju rado nosimo u decembru.

dogadjaji, muzika za proslave, event

Proslava, Immofinanz, Square Nine hotel, Beograd, Gudacki kvartet

Iako nije čest slučaj, nekoliko puta se dogodilo da smo imale to zadovoljstvo da nastupimo na slavi firme, a s obzirom na to da se bliži i period slava, eto ideje da Vaše zaposlene počastite i dobrom muzikom, uz sve slavske specijalitete koje ćete pripremiti.

CUBE Risk Management Solutions, Biznis Forum, Kopaonik

Uživajte u svim dražima koje sa sobom nosi ovaj mesec slavlja, okupite svoje najbliže, nagradite Vaše zaposlene, uživajte u snegu i sve začinite kvalitetnom muzikom. Evo i nekoliko naših predloga za slušanje dok ušuškani u Vašoj omiljenoj fotelji ispijate toplu čokoladu, uz raznobojno svetlo lampica sa Vaše Novogodišnje jelke.