Praznici nam stižu!

Da li ste i Vi neko koga obraduje prva Novogodišnja jelka koju vidite okićenu? Kada Vas pri ulasku u prodavnicu koju svakodnevno posećujete jednog jutra, iznenada dočeka lutka Deda Mraza u prirodnoj veličini koji Vas podseti na detinjstvo? Zvuk božićnih i novogodišnjih pesama u raznim prilikama? Onda ste podjednako veseljak, praznični tip i dete u duši kao i svaka od nas! I uživajte u tome kao što radimo mi, jer nema lepšeg meseca od decembra.

Kada na svu tu čaroliju dodamo i činjenicu da je decembar vreme veselja i proslava, onda se dobija poseban entuzijazam. Spremni ste za kupovinu novih svečanih haljina, cipela na štiklu sa šljokicama i za ispijanje šampanjca pored jelke i uz dobro društvo. Čekajte, a da li ste za Vašu proslavu pripremili adekvatnu muzičku podlogu? Bez toga nema prave atmosfere niti onog prazničnog žara koji je najvažniji.

Elegantna muzika

Uzmite u obzir da je, ukoliko organizujete koktel Vaše firme ili kompanije povodom praznika, najbolji izbor da imate finu, elegantnu muziku.  Uz ovu muziku će Vaše zvanice moći nesmetano da razgovaraju, a da im pažnju ponekad privuku prepoznatljive melodije evergreen hitova, popa ili strane rok muzike. Naš kvartet je imao to zadovoljstvo da nastupi na mnogobrojnim svečanostima koje su organizovane ovim povodom. Iskustvo nam govori da zvanice posebno uživaju da čuju i Božićne pesme u aranžmanu za gudački kvartet koje smo za ovu priliku, prethodnih godina obradile.

dogadjaji, muzika za proslave, events

Muzika koja se uklapa u svaku zamisao

Takođe, pored zanimljivog repertoara, sigurno će Vam biti važno da se muzika i vizuelno uklapa uz prostor koji ste odabrali za ovakvu svečanost. Da li ste odlučili da Vaša jelka bude samo u dve boje, npr zlatnoj i kraljevsko plavoj? Tako će i naš kvartet izgledati. Da li ste možda zamislili da sve bude u crvenim tonovima, baš kao što i dolikuje jednoj prazničnoj manifestaciji? Crvena je i naša omiljena boja koju rado nosimo u decembru.

dogadjaji, muzika za proslave, event

Proslava, Immofinanz, Square Nine hotel, Beograd, Gudacki kvartet

Iako nije čest slučaj, nekoliko puta se dogodilo da smo imale to zadovoljstvo da nastupimo na slavi firme. S obzirom na to da se bliži i period slava, eto ideje da Vaše zaposlene počastite i dobrom muzikom, uz sve slavske specijalitete koje ćete pripremiti.

CUBE Risk Management Solutions, Biznis Forum, Kopaonik

Uživajte u svim dražima koje sa sobom nosi ovaj mesec slavlja. Okupite svoje najbliže, nagradite Vaše zaposlene, uživajte u snegu i sve začinite kvalitetnom muzikom. Evo i nekoliko naših predloga za slušanje dobre muzike. Npr dok ušuškani u Vašoj omiljenoj fotelji ispijate toplu čokoladu, uz raznobojno svetlo lampica sa Vaše Novogodišnje jelke.