Gudački kvartet za venčanje

Hotel Majdan

Jedan od najznačajnijih dana u životu dvoje zaljubljenih ljudi neretko bude dan kada izgovore sudbonosno DA, dan njihovog venčanja. Neki od mladenaca se za taj dan spremaju mesecima, a mozda čak i godinu dana unapred. Tada je sve važno i svaki minut tog značajnog događaja je isplaniran. Od dekoracije, preko torte pa sve do muzike… Ali ipak, nekako se uvek ispostavi da je ono što ostane u sećanju zapravo dobra žurka. Iz tog razloga, mladencima postaje sve važniji odabir muzike na njihovom venčanju. Habanera kvartet je imao tu privilegiju da uz mladence i zvanice proživi puno lepih i dirljivih momenata.

muzika za vencanja, muzika za svadbe

Najpre, gudački kvartet vrlo često bude poklon iznenadjenja jednom od partnera. Koji god žanr da je u odabiru, toplina zvuka gudačkih instrumenata budi posebna osećanja i vrlo često natera suze na oči.

Uvek je dirljivo kada mladoženja poželi da svoju dragu obraduje otpevavši joj njihovu omiljenu pesmu uz pratnju gudačkog kvarteta. Toplina u očima i „knedla u grlu“ govore u prilog tome.

Restoran Topčiderac

Neretko se dešava da zahtev za izbor muzike dok zvanice pristižu bude upravo klasična muzika. To celoj manifestaciji daje svečaniju i prefinjeninu notu. Još ako su u odabiru programa Vivaldijeva godišnja doba, ugođaj je onda potpun.

Mozda bi se moglo reći da su gudači u izboru za prvi ples klasika. Ali klasika nikada nije prevaziđena, zapravo veoma često može biti baš „kec u rukavu“.

A kao naša preporuka za sve te fine svadbe kada je gudački kvartet u pitanju jeste muzička podloga za vreme fotografisanja. Dok gosti strpljivo čekaju svoj red da ovekoveče taj savršeni trenutak venčanja sa mladencima, uživaće uz tople i prijemčive zvuke gudačkih instrumenata prepoznavajući dobro poznate poprock i evergreen hitove

I kada ponovo vratimo priču na to koliko je važan izbor muzike na venčanju dolazimo do toga da je gudački kvartet savršena uvertira za pažljivo odabran bend koji preuzima već zagrejanu atmosferu. Habanera kvartet može biti pravi  izbor za to.

ELEKTRIČNI KVARTET ZA PROSLAVU VAŠEG VENČANJA!

Najnovije u našoj ponudi Habanera Electric kvartet će svakoj Vašoj proslavi dati unikatan pečat!

Nije Vam dovoljan samo bend koji svira celu svadbu, angažujte ovaj kvartet koji nastupa sa bendom i ovaj efektan nastup nikoga neće ostaviti ravnodušnim! Sve informacije o nama saznajte ovde.