info@habaneraquartet.com

Habanera Electric

Novo na našem tržištu

Električni gudački kvartet, jedinstveni ove vrste kod nas je naš novi projekat koji ima jačinu zvuka benda, nastup koji je magija i za oči i za uši uz moderne hitove koje izvodimo na električnim instrumentima. Sasvim unikatan nastup nudi Habanera Electric sa bendom koji čine bubnjevi, električna gitara i klavijature koji svojim snažnim zvukom, modernim aranžmanima starih i novih pesama daje na upečatljivosti svakoj Vašoj manifestaciji. Započele smo ovaj projekat sa jasnom vizijom i uz podršku fantastične američke firme koja proizvodi električne gudačke instrumente pod imenom NS DESIGN.
Dobar kvartet je kao inspirativan razgovor prijatelja čije su 
ideje u međusobnoj interakciji”. – Stan Getz

Donosimo drugačiji zvuk i efekat​

Započele smo ovaj projekat sa jasnom vizijom i uz podršku fantastične američke firme koja proizvodi električne gudačke instrumente pod imenom NS DESIGN.

Imale smo cilj da na naše tržište donesemo drugačiji zvuk i efekat nastup na događajima poput proslava firmi, promocija, venčanja i svakom od ovih evenata damo pečat stila, modernih trendova i neprevaziđenog zvuka gudačkih instrumenata, samo, ovaj put uključenih u struju